Slopen & Renoveren

SLOPEN & RENOVEREN

Wilt u graag verbouwen en vernieuwen in en rondom uw huis? We hebben ruime ervaring in sloopwerk en renovatie.

ADVIES NODIG?

Tel:           06- 533 25 877
E-mail:   info@klusserijmw.nl

De Klusserij Maas & Waal is een algemeen klusbedrijf voor klussen in en om het huis, bedrijf of kantoor. Met een enthousiast team staan we altijd u klaar en pakken we iedere klus met professionaliteit aan. U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine klusjes die altijd blijven liggen omdat sprake is van weinig tijd of de handigheid die erin ontbreekt.

De Klusserij Maas & Waal denkt mee, onderzoekt en is uiteraard oplossingsgericht. Heeft u een klus? Dan bent u bij ons bij het juiste adres.

Schilderen
Wij schilderen in en rondom uw huis of bedrijf. Op ieder gangbaar materiaal.

Dakbedekking & dakgoten
Een goed geïsoleerd dak dat geen lekkage vertoont verhoogt de waarde van uw huis. Het is daarom van groot belang dat het dak goed onderhouden wordt. Helaas kan er door verschillende omstandigheden problemen ontstaan waardoor renovatie noodzakelijk wordt. Met ons ervaren team kunnen wij die problemen voor u oplossen.

Tuinonderhoud
Voor al uw tuinonderhoud kunt u bij ons terecht. Een grote of kleine tuin, we brengen uw tuin weer in goede conditie.

Carports-veranda’s
Een carport of veranda helemaal naar uw wens? Wij zorgen ervoor. Welk materiaal, hoeveel ruimte is er beschikbaar, waarvoor is het bedoeld? Het is allemaal bespreekbaar.
Een veranda aan uw huis zorgt voor nog meer genot van uw woning. Vooral met de wisselende weersomstandigheden in Nederland. Gelukkig kunt u dan alsnog buiten zitten.

Tuinhuisjes-schuttingen & omheining
In alle soorten en maten te krijgen. Wij plaatsten

Klein metselwerk
Hieronder verstaan we schoorstenen, rollagen, gescheurde en/of kapotte stenen vervangen.  Heeft u andere dingen die onder handen genomen moeten worden? Vraag het ons en wij kijken in hoeverre het mogelijk is.

Elektra
Voor het vernieuwen en verleggen van uw elektriciteit in en rondom uw huis en bedrijf.

Kleine reparaties in en om het huis
Alle denkbare reparaties in en rondom uw huis voeren wij in overleg uit. Al uw wensen zijn bespreekbaar.

Tapijt en laminaat
Weinig of geen ervaring met het inmeten of het leggen van uw vloer? Of wilt u graag dat het deskundigheid gebeurt? Wij staan voor u klaar! Zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe vloerbedekking.

Slopen en renoveren
Wilt u graag verbouwen en vernieuwen in en rondom uw huis? We hebben ruime ervaring in sloopwerk en renovatie.

 Behangen
Met behang creëert u een bepaalde sfeer in huis. In overleg kiest u voor een behangsoort en wij brengen het aan op de muur.

Request a Call back